parteneriParteneri Start-up:
Fie ca iti doresti sa ai propria afacere, sau esti la inceptul drumul in ceea ce inseamna antreprenoriatul si trebuie sa te diferentiezi fata de concurenta, noi suntem partenerul de care ai nevoie.

Suntem mereu in cautare de oameni dispusi sa inceapa o afacere proprie, care sa investeasca timp si munca ( la fel ca si noi ) pentru a beneficia de venituri substantiale.

Cum dintr-un salariu obisnuit nu se pot pune sume insemnate deoparte, iar bancile sunt reticiente in a imprumuta fara garantii consistente, singura sansa ramane o afacere cat de ieftina cu un profit considerabil.

Clasic Day iti ofera solutia cadourilor perfecte si calitative: portmonee, genţi, poşete, portofele, bijuterii fantezie, curele, eşarfe, accesorii pentru păr etc.

Oferind produsele noastre va veti castiga independent financiara si veti deveni amintirea placuta a cadourilor si clientii vor reveni mereu la dumneavoastra.

Parteneri Large

Aveti o firma solida si doriti sa ramaneti in perceptia partenerilor dumneavoastra de afaceri in acest fel?

Sunteti managerul unui magazin sau al unei retele de distributie?

Puteti diversifica sortimentul marfurilor dumneavoastra, propunandu-le clientilor produse Clasic Day.

Va garantam ca acestia vor fi multumiti de calitatea si originalitatea ofertei noastre, apreciindu-va si mai mult pentru diversitatea oferita si grija ce le-o purtati.

Clasic Day va ofera solutia cadourilor perfecte si calitative: portmonee, genţi, poşete, portofele, bijuterii fantezie, curele, eşarfe, accesorii pentru păr etc.

Oferind produsele noastre la preturi foarte competitive veti deveni amintirea placuta a cadourilor si clientii vor reveni mereu la dumneavoastra.

Contactati-ne pentru mai multe detalii!