In viata detaliile, amanuntele dau farmec si sens existentei noastre. In moda accesoriile si bijuteriile dau tinutei plus de valoare.

Putem sa ne imaginam o lume a modei lipsita de accesorii?

Fie ca vorbim despre cercei, bratari, coliere sau posete, accesoriile sunt, fara doar si poate elementele care dau un plus tinutei pe care o alegi .

In magazinele Clasic Day tu esti in centrul atentiei, intrigand prin aparatia ta, fie ca esti rebela, copilaroasă sau sofisticata iti vei regasi accesoriile potrivite cu starea ta de spirit.

Acesoriile sunt cele care te invita sa visezi, sa transmiti mai mult, acestea iti exprima personalitatea : tonică, energică, veselă, învingătoare sau pasională te vom ajuta sa ii cucereşti pe loc.

De suntem prezenti de peste 7 ani pe piata si iti oferim o gama rafina si feminina avand mereu o alternativa, excelenta atat din punct de vedere al designului cu un raport calitate pret foarte bun.

Scopul nostru este de a oferi produse originale, stilate, care sa accentueze personalitatea irepetabila a fiecarui client venind mereu in intampinarea acestora cu o gama ultra rafinată, feminină si mereu in pas cu tendintele modei.

Fashion Jewerly ocupă o poziţie unică în domeniu prin colecţia sa de accesorii de inspiraţie internaţională. Cu o gama de produse în continuă schimbare suntem mereu in pas cu moda şi acoperim intreaga gamă de accesorii: genţi, poşete, portofele, bijuterii fantezie, curele, eşarfe, accesorii pentru păr etc..